Nieuwe huisstijl en website voor de Ekerse Theaterzaal


Ekerse Theaterzaal

De Ekerse Theaterzaal is het cultuurproject van Moretus Ekeren. Een heel seizoen lang organiseren ze optredens en theater voor een uiteenlopend publiek.

De communicatie van de ETZ was dringend aan een update toe. Buiten een logo waren er geen huisstijlelementen, en de website was opgevat als een online versie van de papieren programmabrochure.

Wij ontwierpen een simpel en flexibel logo, gebaseerd op het bestaande woordmerk. De combinatie van het woordmerk en de naam kan veranderen afhankelijk van de plaatsing van het logo. De website geeft nu een snel overzicht van de volgende optredens, aangevuld met info uit de brochure, foto's, links naar andere sites en geïntegreerde Youtube video. De medewerkers kunnen alle info actueel houden dankzij het eenvoudige Content Management System. In dat CMS kunnen ook de bestellingen die via de website geplaatst worden, bijgehouden worden. En tot slot kan er via het CMS ook een nieuwsbrief verstuurd worden met info over toekomstige optredens en foto's van voorbije optredens.

www.ekersetheaterzaal.be